Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/stoqk1/domains/stoqk.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/stoqk1/domains/stoqk.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
3 Redenen Waarom Jij Waspoeder Moet Gebruiken In Plaats van Vloeistof

3 Redenen Waarom Jij Waspoeder moet gebruiken in plaats van Vloeibare Wasmiddelen

waspoeder

Waarom zijn Nellie’s schoonmaakproducten op basis van poeder? Die vraag krijgen we de laatste tijd vaak. We hebben daarom maar eens handig en duidelijk op een rijtje gezet waarom jij waspoeder zou moeten kiezen in plaats van vloeibaar wasmiddel. Je zult versteld staan van de vooruitstrevende, maar toch simpele redenen!

WATER BESPAREN

Traditionele vloeibare wasmiddelen bestaan voor een groot deel uit water. Dat betekent dat wanneer die producten getransporteerd worden, er voornamelijk water wordt verscheept over de wereld. Dat is natuurlijk een beetje raar. Nellie’s gelooft niet in water verslepen van plaats naar plaats.

MILIEUVRIENDELIJK

Het gebruiken van poeder is een no-brainer voor Nellie’s. Hun op planten gebaseerde formule is biologisch afbreekbaar, dus terwijl deze hard is voor vlekken, is deze goed voor de aarde. Omdat ze gemaakt is met plantaardige stoffen, gebruikt het waspoeder hernieuwbare energie. Je weet het; planten groeien natuurlijk terug! https://stoqk.com/nellies-natural-cleaning/

EFFECTIEF

Deze reden is nog eenvoudiger. In waspoeder zit meer waskracht verpakt! Nellie’s waspoeder is veel meer geconcentreerd dan traditionele wasmiddelen. Eén eetlepel is al genoeg voor een normale lading was. Dat is alles!

Veel andere poeder gebruiken schuimvormende vulstoffen, zoals SLS en SLES. Maar deze kunnen schadelijk zijn voor je HE-machine. Nellie’s voegt deze stoffen daarentegen niet toe – perfect voor je HE-wasmachine dus. Meer schuim betekent niet dat je was schoner wordt.

HYPOALLERGEEN

Nellie’s wasmiddel bestaat uit maar 4 ingrediënten. Lekker overzichtelijk en betrouwbaar dus. We denken ook zeker te weten dat je ze alle 4 kunt uitspreken. De formule zorgt voor complete reiniging, laakt geen sporen achter en zal je huid niet irriteren. Nellie’s betekent namelijk: geen parfums, geen fosfaten, geen optische bleekmiddelen en geen synthetica.

Simpel gezegd, poeder is beter. Voor jou, en voor het milieu. Denk er eens over nee. Zo simpel is het.

Help-Desk