Goumikids

Goumikids

Goumikids is een Amerikaans merk met handschoentjes, hoedjes, schoenen en kleding voor baby’s. Hun energie en sociale inzet maakt dit bedrijf een zegen om mee te werken.

Waarom Goumikids?

Perfecte kwaliteit

Luxe, zacht en organisch, de wasbare materialen zijn gemaakt van 70% bamboevezels, 30% organisch katoen en hebben een natuurlijke werking tegen ziekteverwekkers.

Stay-on technologie

De kenmerkende tweedelige afsluiting, Goumi Mitts en Boots combineren een sterke Velcro band met ruimzittend elastiek rond de pols of enkels om er zo voor te zorgen dat de Goumi’s zelfs bij de meest actieve kinderen niet los glipt.

Geven

Goumikids streeft ernaar een groot verschil te maken. Daarom doneren zij 10% van alle winsten en 100% van alle ‘goumigiving print winsten aan non-profit partners. Deze partners zijn India Partners in India en Solid Ground International in de Filipijnen. Beide partners zorgen voor eten, kleding, begeleiding, hoogwaardig onderwijs en spirituele ondersteuning aan slachtoffers van mensenhandel en hun kinderen.

Story

Goumikids is zes jaar geleden geboren nadat twee middelbare schoolvriendinnen de handen ineen sloegen. Als jonge moeders hadden ze moeite met het vinden van krasbestendige babyhandschoentjes die vast blijven zitten. Daarom, Portland-stijl, besloten zij zelf de oplossing te ontwikkelen. In dat proces startten zij bedrijf waarvoor zij graag wilden werken, een die hen zou toelaten het ondernemer- en ouderschap te combineren.

Ze noemen zichzelf goumi omdat ‘goumi berries’ klein en handig zijn; ze verbeteren hun directe omgeving zodat andere planten kunnen groeien. Net zoals deze bessen, is hun passie het verbeteren van de wereld om hen heen.

Hun eerste product, de goumimitt, kwam in september 2011 in de winkels. Sindsdien hebben ze niet meer achterom gekeken. Inmiddels zijn er schoentjes, hoedjes, schoenen en rompertjes op de markt.

Als team streven zij er altijd naar om het leven van ouders en hun ouders te verbeteren. Niet alleen door bedachtzame ontwerpen van hun producten, maar ook door bij te dragen aan de sociale, duurzame maatschappij.

Stores

https://stoqk.com/get-in-touch/