Jaq Jaq Bird

Jaq Jaq Bird

Jaq Jaq Bird voorziet families sinds 2005 van prachtige kleur- en tekenproducten. Het zijn de meest populaire cadeaus uit onze collectie. Lees hier alles over de producten en dit unieke merk. Wist je dat ‘Jaq Jaq’ een Koreaanse onomatopee is zoals het Nederlandse ‘Tjilp Tjilp’?

 

Producten

Jaq Jaq Bird begon is 2005 met de Chalk mat. Meer dan tien jaar later maakt het bedrijf een gevarieerde collectie van kleur- en tekenproducten als kleurboekjes, krijtjes, stiften en tafellopers.

Het belangrijkste product is het kleurboekje. Deze boekjes zijn herbruikbaar en bestaan uit 8 lege pagina’s of 8 mooie prints om in te kleuren. Een in het oog springende lijn is de ‘Artist’ met prints van beroemde werken van kunstenaars als Van Gogh en Leonardo da Vinci. Andere populaire herbruikbare kleurboekjes zijn de ‘Greek mythology’ and ‘Dino’. De laatste zie je hieronder.

De tekst gaat hieronder verder

Jaq Jaq Bird

De kleurboekjes kunnen worden ingekleurd met de speciale Butterstix. Deze krijtjes zijn stofvrij, wat ze perfect geschikt maar voor kinderen in iedere omgeving. Het krijt is met een vochtig doekje eenvoudig af te nemen van allerlei oppervlakten, zoals hout. Bovendien, de krijtjes zijn niet giftig. Zo is het geen enkel probleem als kinderen de krijtjes in hun mond stoppen.

Daarnaast heeft Jaq Jaq Bird ook Wishy Washy Markers. Stiften in verschillende kleuren, die net zo makkelijk afneembaar zijn als de stofvrije Butterstix.

Andere producten zijn tafellopers, placemats and calendars. Al deze producten zijn op op te schrijven of tekenen. Het maakt Jaq Jaq Bird tot een merk voor de hele familie.

Bezoek jaqjaqbird.com of bekijk de catalogus voor een overzicht van de collectie.

De tekst gaat hieronder verder

Jaq Jaq Bird

Creativity unplugged

Kinderen zijn op steeds jongere leeftijd online. De missie van Jaq Jaq Bird is het maken van unieke en waardevolle producten die creativiteit en plezier stimuleren. Op deze wijze hopen zij ouders te helpen met het dagelijkse gevecht om kinderen zo nu en dan achter hun beeldschermen vandaan te trekken.

Vooral onderweg of in restaurant zijn Jaq Jaq Bird’s kleurboekjes een ideale manier om ervoor te zorgen dat kinderen niet verveeld of lastig worden zonder hen af te leiden met technologie.

Dit unplugged plezier is een van de drie belangrijkste issues die moderne families bezighoudt volgens ons onderzoek.

Gezondheid en duurzaamheid

Gedurende de afgelopen jaren is het materiaal van de producten geëvolueerd. Vandaag de dag zijn de materialen zo gezond en milieuvriendelijk als mogelijk. Alle producten zijn getest door laboratoria volgens Europese en Amerikaanse standaarden. De producten zijn vrij van BPA, ftalaten, lood en PVC. Bovendien, Jaq Jaq Bird werkt met minimal packing, zodat 99% van de verpakking bestaat uit papier in plaats van plastic.

Deze visie onderstreept de doelstelling van dit merk: zoveel mogelijk hergebruiken.

Stores

Get in touch