Jaq Jaq Bird is een gouden formule voor moderne families

kleurboekje

Als we weer eens met de kleurboekjes van Jaq Jaq Bird op een beurs staan, zijn we inmiddels wel gewend dat de blikken van winkeleigenaren, ouders en inkopers onze kant op gaan. Want we kunnen toegeven, naar een beurs gaan met de kleurboekjes van Jaq Jaq Bird is niet moeilijk. Het vrolijke design is een enorme eyecatcher. En dat vindt ook de jury van de Europese Product Design Awards!

Begin juni werden we gebeld met het nieuws dat Jaq Jaq Bird een prijs zou krijgen van de Farmani Group, de prestigieuze organisator van verschillende prijzen of het gebied van design, fotografie en creativiteit. Jaq Jaq Bird verdient volgens de organisatie aandacht voor de inzet van hun getalenteerde designers die met praktische, intelligente creaties ons alledaagse leven verbeteren. Je begrijpt, we zijn in de wolken en hebben dit samen met het team van Jaq Jaq Bird tot in de late uurtjes gevierd.

Jaq Jaq Bird laat kinderen beter leren

We kijken al uit naar de aankomende beurzen in Duitsland die we dit najaar gaan bijwonen. Deze prijs helpt Stoqk International om mensen te laten zien waarom Jaq Jaq Bird een absolute aanwinst is voor scholen, musea en iedere moderne familie. De kleurboekjes zijn namelijk de allerbeste in hun soort. Ontworpen om fantasie werkelijkheid te laten worden.

Kinderen leren makkelijker als zij veel kleuren. Onderzoek toont namelijk aan dat kinderen zich beter kunnen concentreren en meer zelfvertrouwen krijgen van tekenen. Jaq Jaq Bird helpt om fantasie werkelijkheid te laten worden en zorgt ervoor dat kinderen hun jonge geesten vrij kunnen ontwikkelen.

Bovendien staan de boekjes vol leerzame, tijdloze en mega hippe prints die kinderen laten kennismaken van verschillende thema’s. Ouders kunnen aan de hand van de thema’s zelf verhaaltjes vertellen of kleine weetjes vertellen. Wat weet jij bijvoorbeeld over dino’s? En over centaurs of Leonardo Da Vinci? Je leert het je kids in een mum van tijd.

Of zoals een jurylid van Fundamentally Children* het eens zei: “Wat nog beter is dan het lezen van een verhaal? Er zelf een creëren, opnieuw en opnieuw…!”

kleurboekje

Herbruikbare kleurboekjes voor duurzame creativiteit

Grace, de bedenker van dit prachtige merk, raakte geïnspireerd door de eindeloze hoeveelheid papieren blaadjes die haar dochter gebruikte voor nieuwe tekeningen. Ze kleurde iedere dag en gooide wanneer ze ontevreden was zelfs papiertjes weg om opnieuw te kunnen beginnen. Grace bedacht daarom het allereerste herbruikbare kleurboekjes van Jaq Jaq Bird.

Zo stimuleert dit merk niet alleen creativiteit, concentratie en zelfvertrouwen, maar is het ook nog eens duurzaam. Want: zero waste!

Ontdek meer over Jaq Jaq Bird of lees de reviews van onze klanten.

Jaq Jaq Bird is verkrijgbaar in Nederland, België en Duitsland.

* = In 2017 won Jaq Jaq Bird voor de kleurboekjes ook de Good Toy Guide Accreditation van de Britse organisatie Fundamentally Children, een onafhankelijk groep experts die waardevol en stimulerend kinderspeelgoed beoordeelt en promoot.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

Help-Desk