Nieuwsbrief maart

Wees gerust, Tim heeft geen plastische chirurgie ondergaan, op de foto hierboven staat Francesco naast Roy van der Doelen, de eigenaar van Bambyo. Tim lag tijdens de hele Negenmaandenbeurs met griep in bed.

Jammer voor Tim, want hij miste daarom de winst van twee Baby Innovation Awards! Tot onze blijdschap werd Bambyo uitgeroepen tot duurzaamste merk (Green Award) en tot merk met de door consumenten best geteste producten (Consumer Award). De aanstaande ouders op de Negenmaandenbeurs waren al even enthousiast. Wij hopen dan ook dat heel Nederland zo snel mogelijk kennis maakt met de duurzame artikelen van Bambyo.

bambyo

Lees hier het jurycommentaar en leer Roy kennen!

NEW KID IN TOWN!

Eigenlijk is het niet bepaald een kind meer, want ons nieuwe merk bestaat al ruim 20 jaar. Nellie’s All Natural maakt volledig natuurlijke schoonmaakmiddelen voor wasgoed, badkamer en keuken. Dat betekent:

  • Ecovriendelijk geproduceerd en volledig biologisch afbreekbaar
  • Hypoallergeen, dus vrij van fosfaten en chemische stoffen
  • Zeer effectief en zelfs HE-machine gecertificeerd

Wij zijn blij dat we dit duurzame merk binnenkort mogen aanbieden aan moderne families uit heel Europa. De producten zijn vanaf mei bij ons verkrijgbaar.

Nellie's All Natural

BINNENKORT NEMEN WIJ AFSCHEID VAN SOYOUNG EN REFLO

In februari hebben wij ook afscheid moeten nemen van twee merken. Helaas passen deze twee mooie merken niet meer binnen onze collectie. Wel hebben wij hun artikelen nog beschikbaar. Wij leveren zolang onze voorraad strekt en laten de producten dus uitlopen. Houdt onze website goed in de gaten!

Vergeet ons vooral niet te volgen op Instagram. Wij doen uitgebreid verslag over onze merken, ons bedrijf en de laatste lifestyletips voor jonge ouders.