Yumbox

yumbox

Yumbox maakt echte must have bento’s voor de gezonde en vrolijke lifestyle die moderne ouders willen voor hun kids.

 

Voedzame keuzes

De Amerikaanse moeders Maia en Daniela – allebei toegewijd aan het ontwikkelen van gezonde eetgewoontes van kinderen – bedachten het briljante idee van Yumbox. Met hun persoonlijke ervaring en geïnspireerd door de Franse schoollunches weten zij hoe zij plezier en gezondheid moeten combineren op topniveau.

Yumbox helpt ouders en zelfs kinderen om een gevarieerde, smaakvolle en voedzame maaltijd te maken.

Met verschillende compartimenten zijn de bento’s speciaal ontworpen om de diverse voedselgroepen te herkennen. Ook zijn deze vakjes perfect op maat gemaakt om zo de juiste porties te leren eten. Zelfs vloeibare voeding, zoals sauzen en yoghurt kunnen worden ingepakt.

Bovendien zijn de compartimenten makkelijk te verwijderen, zodat schoonmaken geen enkel probleem is. Hoe?

Check het zelf in deze handige video.

Het oog wil ook wat

Yumbox

De bento’s zijn verkrijgbaar in vier types en grootten: Original, Tapas, Panino en Mini Snack.

Ieder jaar worden twee nieuwe lijnen met lunchtrommels gelanceerd. Dat betekent nieuwe kleuren en nieuwe illustraties. De hippe designs en inmiddels meer dan 7 verschillende illustraties zorgen ervoor dat lunch ook mooi wordt, en bovendien spannender dan die normale, saaie lunch.

De illustraties zijn beschikbaar voor alle vier types.

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Tenslotte dragen de lunchtrommels ook bij aan een duurzame lifestyle. Het gebruik van Yumbox helpt bij het beperken van plastic afval. Bovendien zijn alle materialen vrij van:

  • BPA
  • Ftalaten
  • CPSIA
  • FDA compliant

Dit maakt Yumbox een groen, duurzaam merk dat schoonheid, plezier en gezondheid perfect weet te combineren. Helemaal op maat voor het moderne gezin.

yumbox

Stores

Get in touch